Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

EFT Τεχνική Συναισθηματικής Aπελευθέρωσης για παιδιά



EFT Testimonials ~ Alec & Jared ~ "It works for everything"


EFT for Kids/Children - Learn EFT Tapping Points


EFT Emotional Freedom Technique
4 CHILDREN www.myGenie.tv


EFT for Kids and School


School Made Much Easier Using EFT


EFT for Anxious Children


10 σχόλια:

ΙΠΠΟΛΥΤΗ είπε...

Καλημέρα,είμαι ο Γιώργος,μαθητής της ΣΤ τάξης του 7ου Δημ.Σχ.Βέροιας.

Χτες έγραφα τεστ στα αγγλικά.Μου πονούσε η κοιλιά μου και το κεφάλι είχε γίνει τύμπανο. Έγινε απ΄το άγχος. Είχα την εντύπωση πως δεν θα πήγαινα αγγλικά και θα ήμουν στο κρεβάτι και θα βαριόμουν.Όσο τη σκέφτομαι αυτή την εικόνα πεθαίνω. Όμως να'ναι καλά η πολυαγαπημένη μου κυρία Mareld. Χωρίς τη μέθοδο EFT δεν θα το ξεπερνούσα ποτε.

ΙΠΠΟΛΥΤΗ είπε...

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ

Χτές το πρωί στο σχολείο είχα ενοχλήσεις στο στομάχι.Ρώτησα την κυρία μου τι να κάνω.Εκείνη μου είπε να κάνω μασάζ με κυκλικές κινήσεις στην κοιλιά μου και τη μεθοδο EFT.Μετά από περίπου 7 λεπτά,μου πέρασε και ένιωσα τέλεια.Κάθε φορά που το παθαίνω κάνω αυτή την μέθοδο και μου περνάει.
ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ
ΑΓΑΠΗ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΙΠΠΟΛΥΤΗ είπε...

Καλημέρα σας,
είμαι από το 7ου δημοτικο σχολείο και με λένε Ελένη.
Ολοι μαζί στην ταξη, με την κυρία μας την Ιππολύτη, μάθαμε τη μέθοδο του EFT.
Με πονούσε το κεφάλι,ομως το έκανα δυο φόρες και μου πέρασε.

Σας ευχαριστώ πολύ.ΦΙΛΆΚΙΑ.

ΙΠΠΟΛΥΤΗ είπε...

Καλημέρα με λένε Άντζελα Οσάφη.Είμαι μαθήτρια του 7ο Δημοτικού Σχολείου Βέροιας.

Μια μέρα όταν ήμουν στο σπίτι μου με πονούσε η κοιλια και η πλάτη μου.Αποφάσισα να κάνω τάπιγκ και αξιολόγησα τον πόνο στο 4.Όταν έκανα το τάπινκ ένιωσα σαν να έφυγε λίγο.Το έκανα άλλες τρεις φόρες και μου πέρασε.

Σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες γνώσεις που μας προσφέρεται.

Με αγάπη και πολλά φιλιά.
Αντζελα.

ΙΠΠΟΛΥΤΗ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΗΔΗΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ EFT.
Ήταν Τετάρτη ήμουνα στο σχολείο
και έγραφα ΤΕΣΤ στη φυσική.Είχα λιγο αγχος και το βαθμολόγισα με 3. Όταν όμως έκανα [ταπιγκ]μου έφυγε λίγο, έγραφα τεστ και ξανά άρχισε. Τότε έκανα πάλι EFT και μου έφυγε όλο το άγχος. Στο μυαλό μου το βαθμολόγισα με 0, είχε εξαφανιστεί...

ΙΠΠΟΛΥΤΗ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΖΗΤHΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΕΣ,ΑΓΧΟΣ ,ΤΡΑΚ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ EFT .MAZEYTΗKAME ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΈΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ. ΜΟΛΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΕΝΑΝ ΗΧΟ ΠΟΥ ΗΡΕΜΕΙ,ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΚΥΛΑΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ[ΤΑΠΙΓΚ]. ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ.ΗΡΕΜΗΣΑΜΕ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΔΕΙΞΕ Η ΚΥΡΙΑ ΙΠΠΟΛΥΤΗ.
ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΤΟΝΙΑ...

ΙΠΠΟΛΥΤΗ είπε...

Γεια σας κυρία Mareld είμαι η Βασούλα μαθήτρια του 7ο Δημ.Σχολ.Βεροίας και σας γράφω τη γνώμη μου από την εμπειρία μου στη μέθοδο EFT

Οφείλω να ομολογήσω πως όταν πρωτάκουσα τη μέθοδο EFT δεν ενθουσιάστηκα. Μας είπε η αγαπημένη μας δασκάλα ότι κάνουμε αυτή τη μέθοδο όταν έχουμε κάποια ενόχληση στο στομάχι, το κεφάλι κτλ μα εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους ενοχλεί ο πόνος δεν με πτοεί. Τον παίρνω σαν ενοχλητική μύγα. Έτσι, δεν ένιωθα πως το χρειάζομαι και δεν πολυενδιαφέρθηκα. Διαβάζοντας όμως την ανάρτηση σας και ακούγοντας την κυρία Ιππολύτη, την δασκάλα που αγαπάμε τόσο, αποφάσισα να το δοκιμάσω μία μέρα που η ''μύγα'' ήταν πολύ ενοχλητική. Κατάλαβα πως ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να εξαφανίσω τη ''μύγα'' που με ενοχλούσε. Τελικά ο πονοκέφαλος μου πέρασε και απο τότε χρησημοποιώ πολύ συχνά τη μέθοδο EFT.
ΒΑΣΟΥΛΑ

ΙΠΠΟΛΥΤΗ είπε...

Σημερα που ηταν η ωρα να γραψουμε τεστ αρχισε να ποναει η κοιλια μου.Θυμηθηκα αυτα που μας ειπε η κυρια, και ειπα να κανω EFT.Τον πόνο τον βαθμολογησα με 7.Μολις αρχισα να κάνω ΕFT, αρχισε ο πονος σιγα σιγα να φευγει. Μολις σταματησα το βαθμολογησα με 3.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ.

(Α, ξέχασα να βάλω τόνους.
Την άλλη φορά...)

mareld είπε...

Καρδούλες μου!

Γιώργο!
Θανάση!
Ελένη!
Άντζελα!
Θανάση!
Τόνια!
Βασούλα!
Κώστα!

Μου δώσατε μεγάλη χαρά
και συγκίνηση!

Θα αφιερώσω κι άλλες αναρτήσεις για Σας!

Τώρα ήδη ξέρετε πως νιώθετε όταν έχετε στρες
και πως να το αντιμετωπίζετε.

Το EFT είναι το όπλο σας ενάντια στο στρες, για όλη σας τη ζωή!

Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για όλες σας τις ενοχλήσεις και τις ''μυγούλες''
αλλά και όταν δεν έχετε ενοχλήσεις και ''μυγούλες'' για να νιώθετε χαρούμενοι
και να είσαστε υγιείς!

Να περνάτε όμορφα!

Πολλά γλυκά φιλάκια!

ΙΠΠΟΛΥΤΗ είπε...

Είμαστε μία ομάδα παιδιών που μόλις κάναμε τάπινγκ.Μόλις κάναμε νιώσαμε μια ανακούφιση.Μας βοήθησε να διώξουμε το άγχος που είχαμε.Γιάννης,Μπάμπης,Τζένη,Μαρία,Χρύσα,Ελένη και ο Μητσάρας.

Είμαστε απο το 7ο Δημ.Σχ. της Βέροιας.
Να είστε πάντα καλά,κυρία mareld